1:1 VIP COACHING

1:1 VIP Premium Coach Traject

Ontketen Jezelf: Transformeer en Leef je Mooiste Leven!

Neem de Regie en Ontdek Vrijheid, Plezier en Ware Zelfkennis in 4 Maanden.

In deze 4 maanden ontvang jij:

* 6 online 1:1 VIP sessies van max 45 minuten;
* 24/7 Telegram Support voor coaching on the job;
* Toegang tot mijn intieme safe space community boordevol trainingen, oefeningen, verbinding & more;
* Exclusieve toegang en kortingen tot nieuwe programma’s & live events;
* Bonussen t.w.v. €350,-

 In deze 4 maanden: 

 • Los al je beperkende overtuigingen op
 • Leer hoe je aan het roer van je leven kunt staan
 • Ontdek wat écht belangrijk voor je is
 • Leer wie je diep van binnen bent
 • Handel vanaf nu in lijn met jouw ware zelf

transformeer naar je ware zelf

Heb je vragen over dit traject, wil je eerst weten of dit écht bij je past, dan nodig ik jou uit voor een online, gratis Match Call van 30 minuten:

Dit exclusieve Coach Traject is beperkt beschikbaar. Ik heb 5 plekken in totaal. Het kan zijn dat er geen plekken op dit moment zijn. Je kunt alsnog een Match Call aanvragen en dan vertel ik je de huidige mogelijkheden of bied ik jou de optie om op de wachtlijst te komen. 

1:1 VIP coach call

Upgrade your Selflove & Life

In de 1:1 online VIP call van 45 minuten leg ik jouw patronen bloot, vertel ik je waar je mee mag stoppen, waar jij jezelf meer mag gaan zien & erkennen en geef ik je praktische tips om hier direct mee te starten en richting te geven in jouw leven om meer vrijheid, liefde en plezier aan te trekken.

Experience the Power of Personal Transformation Today! 

 • Direct inzichten in jouw belemmerende patronen
 • Praktische stappen om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen
 • Boost voor jouw zelfvertrouwen, zelfbeeld & omarmen van jezelf
 • Praktische tips ‘to kickstart your journey richting freedom and joy’
 • 45-minute VIP sessie dedicated to empowering you voor blijvende verandering

Mijn agenda zet ik enkele keren per jaar open voor 3 losse plekken voor één online sessie. Op dit moment is mijn agenda hiervoor gesloten. Volg mijn Stories op Instagram @lumare.nu of meld je aan voor News & More om als eerste op de hoogte te zijn en jouw gewilde plek te bemachtigen. 

  boost yourself