#58 Living the rich life 🤑

Boekenverslindster in da house! Romans zijn mijn favoriet. Lekker wegdromen tijdens een ontspannen me-time moment. Maar naast romans lees ik ook heel veel andere genres. Zo heb ik enkele maanden geleden het boek ‘I will teach you to be rich’ gekocht van Ramit Sethi. Misschien ken je hem ook van de Netflix serie ‘How te get rich’. I was inspired. Én ik zag veel gelijkenissen met wat ik jou teach in mijn coaching. Again…everything starts with a mindset.

Wil jij weten hoe jij aan de slag kunt gaan met het creëren van jouw RICH LIFE? Dan is deze aflevering echt iets voor jou.

Wil je meer weten of samen aan de slag gaan?

Boek dan jouw gratis en vrijblijvende kennismaking call via: https://calendly.com/lumare-nu

Check mijn website www.lumare.nu voor de coach trajecten en Masterclasses én waar je nu ook de gratis weggever ‘8 tips om je energie hoog te houden’ kunt downloaden. 

Of volg me op social media: Insta @lumare.nu, TikTok, Youtube & LinkedIn.

Leuk om je te ontmoeten.

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden