#60 Hoogsensitiviteit & zelfliefde

Ik twijfelde hierover. Zou ik dit wel met jullie bespreken? Het is niet persé iets waar ik me volledig opricht. Maar omdat ik het ben en omdat ik veel van mijn klanten hierin herken, wil ik dit jou niet onthouden. Ik neem je mee in de wereld van HSS en HSP en zelfliefde. Luister tot het einde, waarin ik nog een superrrtip (#lifehack) met je deel!

 

Schaf HIER de Masterclass ‘Ontprikkelen doe je zo!’ aan waarin je in meer dan 1 uur alle tools krijgt zodat jij kunt ont-stressen. Met ook nog 6 bonus oefeningen, een anti-stress schema & alle tips op een rij voor €49,- (incl. BTW)

Tot de volgende keer!

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 

 

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden