#64 De keten: ZEKERHEID

Zekerheid is een door het systeem bedachte conditionering om jou te laten zitten waar je bent. Om niet te gaan voor je dromen. Om ervoor te zorgen dat jij niet in beweging komt. Maar om te werken, zodat het systeem blijft werken.

Als je blijft geloven in zekerheid, dan blokkeert dat jouw mooiste leven. Als je blijft geloven in zekerheid, dan laat jij je angsten winnen. Jouw dromen, jouw verlangens, jouw wensen kunnen realiteit worden, maar laat die keten van zekerheid jou niet meer vasthouden. Unchain yourself!

Wil je meer weten of samen aan de slag gaan?

Boek dan jouw gratis en vrijblijvende kennismaking call via: https://calendly.com/lumare-nu

Check mijn website www.lumare.nu voor de coach trajecten en Masterclasses én waar je nu ook de gratis weggever ‘8 tips om je energie hoog te houden’ kunt downloaden. 

Of volg me op social media: Insta @lumare.nu, TikTok, Youtube & LinkedIn.

Leuk om je te ontmoeten.

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden