#66 Van lijden naar leiden: 8 tips to get back in charge

Regie pakken gebeurt niet vanuit je comfortzone. Om ‘back in charge’ te komen heb jij wat te doen en iemand te zijn. Maar hoe begin je daarmee? Hoe laat jij die ketens los en sta jij weer achter die flipperkast in plaats van die speelbal in de kast te zijn?

Ik geef jou in deze aflevering praktische tips hoe jij aan de slag kunt. Niet altijd even makkelijk, maar zoooo de moeite waard! Want JIJ bent de moeite waard.

En I totally get it wanneer je hier hulp bij nodig hebt. Vraag om hulp. Aan je netwerk of bij een coach en voel je dat je bij mij moet zijn. Dan ontmoet ik jou heel graag. Ik doe niets liever dan jou terug in charge brengen. Jou in jouw kracht zetten, zodat jij de regie neemt over jouw leven en afscheid neemt van alles wat jou hierin tegenhoudt.  Lose those chains!

Spreekt dit je aan? Laten we dan vrijblijvend in gesprek gaan en boek jouw call HIER.

 

Heb jij mijn GRATIS weggevers al ontdekt?

* 8 tips ‘Houd je energie hoog’

* Summer Challenge; get in the laid back modus

* Boost jouw mindset

 

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify!

(klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 

 

 

 

 

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden