hoofdpijn- en migraine special

Hoofdpijn- en migraine special

Jarenlang heb ik gekampt met hoofdpijn en migraine. Net voor mijn burn-out ervaarde ik dagelijks hoofdpijn. Gek werd ik er van! Waar komt het vandaan en hoe lost ik het op? Die vragen hebben mij wat piekertijd gekost. Terwijl de sleutel vaak in hele andere dingen zat.

In deze special neem ik je mee in deze, vaak onverklaarbare, lichamelijke klacht en deel ik je mijn reis en natuurlijk wat voor mij heeft gewerkt! En nee, dat was niet een bepaalde voeding of medicatie…

Ook deel ik met jou enkele columns die ik voor Pacea, een leefstijlgemeenschap voor mensen met migraine, ruim 1,5 jaar lang heb geschreven, boordevol tips, tricks & more.

Na deze special met 9 filmpjes, tips, ticks & meer, zit jij bomvol inspiratie om het anders te gaan doen en op een andere manier te kijken en aan de slag te gaan met jouw hoofdpijn- en migraine klachten.

Het kan echt! Ook voor jou!

Vanaf €25,- (incl. BTW) is deze special voor jou beschikbaar (incl. 10 columns in PDF bestand). Voor een meerprijs kun je ook mijn prachtige glossy aanschaffen met alle 19 columns erin. En op veler verzoek: de glossy is ook los te koop! Klik snel op onderstaande knop voor meer info!

 

Hieronder vind je een sneak peek van de special: