#42 Spiritualiteit & Business

Of het één of het ander? Juist niet! Als spiritualiteit en business samen komen, beautiful  things will happen. Omdat jij doet waar je blij van wordt, omdat jouw energie en dus ook jouw energie in jouw onderneming en leven lekker stroomt. 

Ik vertel je hoe ik spiritualiteit inzet in mijn ondernemerschap. Bewegen met het ritme van de maan en het ritme van de seizoenen, vision boarden en nog veel meer. Waarom? Omdat het dan klopt wat ik doe. En daar zit de magie.

Wil je meer weten of samen aan de slag gaan?

Boek dan jouw gratis en vrijblijvende kennismaking call via: https://calendly.com/lumare-nu

Check mijn website www.lumare.nu voor de coach trajecten en Masterclasses én waar je nu ook de gratis weggever ‘8 tips om je energie hoog te houden’ kan downloaden. 

Of volg me op social media: Tiktok, Insta, Youtube & LinkedIn.

Hope to see you soon.

Liefs Patricia

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden