#53 Voeding of vulling?

Voeding of vulling? That’s the big question die ik in deze aflevering bespreek. Want waarbij jij misschien gelijk denkt aan eten, gaat dit over alle aspecten in jouw leven. Geef jij je leven voeding of vul jij je leven? 

Mocht je aan het einde van mijn aflevering zijn gekomen, dan hierbij: 

Jaaa! Dit was ik vergeten en wilde ik nog zo graag met jou delen. Hoe staat het met jouw VOLDOENING? Voeding geeft namelijk voldoening. Voeding geeft namelijk energie. Vulling geeft geen voldoening. Juist niet. Het creëert een gevoel van leegte diep van binnen in jou. Dat weet je dat er iets mist, maar je er de vinger maar niet op kunt leggen. Dat je zoekt en zoekt, maar het antwoord niet vindt. Dat je van alles doet om maar meer voldoening te krijgen. 

Wil je meer voldoening, begin dan met je leven VOEDEN i.p.v. VULLEN. 

Succes!

Wil je meer weten of samen aan de slag gaan?

Boek dan jouw gratis en vrijblijvende kennismaking call via: https://calendly.com/lumare-nu

Check mijn website www.lumare.nu voor de coach trajecten en Masterclasses én waar je nu ook de gratis weggever ‘8 tips om je energie hoog te houden’ kunt downloaden. 

Of volg me op social media: Insta @lumare.nu, TikTok, Youtube & LinkedIn.

Leuk om je te ontmoeten.

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden