#65 Controlfreak ALERT ⏰

Over ketens gesproken… Alles willen controleren. In regie blijven. Maar ben jij wel écht in regie? Of is dit een keten om je weg te houden van het échte leiderschap wat jij mag nemen…

Heb jij een vraag of een onderwerp wat je graag besproken wil horen, schroom niet en laat je bericht achter in mijn DM op Insta @lumare.nu of via LinkedIn of mail naar: lumare.nu@outlook.com.

Love to hear from you!

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden