#67 Ontspanning door inspanning

Ik wil dat je gaat ervaren.

Dat je gaat voelen. Ik kan het je allemaal wel vertellen, maar het maakt pas echt impact als jij het ondergaat. 

Omdat ik altijd sta voor de praktische vertaalslag van alles wat je bij mij leert in mijn coachtraject naar jouw dagelijks leven, wil ik dit met jou delen. 

Mijn klanten hebben 24/7 toegang tot mijn Platform. Zo hebben zij altijd alle tools binnen handbereik om die boost talk te krijgen, om in contact te komen met hun gevoel, om te ontspannen, om die rust op te zoeken, om een moment voor zichzelf te creëren enzovoorts.

In deze aflevering deel ik met jullie een oefening waarin je juist gaat inspannen om te ontspannen. Je bent je vaak niet bewust hoeveel spierspanning jij in je lichaam vasthoudt. Wat je niet weet, kun je niet loslaten. Dus om echt in die diepere ontspanning te komen en weg te zakken, is deze oefening een must.

Zoek een rustige plek op en verbaas je niet als je daarna rustig in slaap valt 😴😉! #slaaptip

Enjoy!

Liefs Patricia

 

Wil je meer van dit soort oefeningen, mediaties, tips & tricks. Vergeet dan niet om op ‘volgen’ te drukken en ik zou het heel tof vinden als je mijn show 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ wil geven. ☺️

 

Tijd om jouw mindset te boosten? Kan je wel even een duwtje in de rug gebruiken?

Vraag dan nu GRATIS hier mijn 3 delige audio serie BOOST JOUW MINDSET aan.

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden