#76 Ik ben genoeg (affirmatie reeks)

Tijd om af te rekenen met die diepgewortelde overtuiging: ‘Ik ben niet (goed) genoeg’. 

Boost jouw mindset. Naast dat ik hier een hele toffe weggever van heb gemaakt die jij hier GRATIS aan kunt vragen, wil ik in deze aflevering affirmaties met je delen om die positieve gedachten in jouw onderbewustzijn te planten. 

Herprogrammeer jezelf door te beginnen met deze affirmaties. Op standje REPEAT.

Liefs Patricia

p.s. Wil jij verder jouw mindset boosten, stap dan in mijn 1:1 coach traject ‘Shift jouw mindset’, zodat jouw realiteit nu eindelijk gaat veranderen. Boek je vrijblijvende gratis kennismakings call in via: https://calendly.com/lumare-nu

En vergeet niet mijn Podcast ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden