#77 Get familiair or go home – in gesprek met Denise Pellinkhof

Liefde is de basis van en in alles.

Dat blijkt maar weer als ik in gesprek ga met Denise Pellinkhof die met haar onderneming ‘Joy in Business’ ondernemers leert dat marketing en liefde hand in hand gaan. 

Denise vertelt over het begin van haar ondernemersreis en wat haar missie is. Ze deelt waarom het belangrijk is om ook (of eigenlijk juist) op de werkvloer een familie te bouwen en laat zien dat iedereen, ja echt IEDEREEN, onzekerheden heeft.

Laat je meenemen in de wondere wereld van business, marketing, persoonlijk leiderschap & liefde in deze aflevering.

Liefs Patricia

Wil je meer van Denise weten → Home – Joy in Business

Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden