#78 Lighten’ up!

Dag in, dag uit sjouw je je bagger met je mee. Alles wat je mee hebt gemaakt, stop je in die rugzak. Dan is het niet zo gek dat je leven zwaar aanvoelt. Maar wil jij beter in je vel zitten en de lichtheid van het leven voelen, dan kan je daar iets aan doen. Ongeacht wat er allemaal in je rugzak zit.

In deze aflevering geef ik je 5 praktische tips (+1 bonustip) hoe jij ervoor kunt zorgen dat je leven lichter aan gaat voelen.

Dat je weer met plezier in het leven gaat staan. En weet je, de eerste stappen zijn zo ingewikkeld nog niet…

En wil je een liefdevolle boost in je maibox? Vraag dan nu GRATIS mijn 3 delige audio serie ‘boost jouw mindset’ HIER aan. 

Liefs Patricia

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden