#79 Ik wil een SUPERMAMA zijn

Die perfectionist in mij werd zo getriggerd toen ik mama werd. Ik wilde een SUPERMAMA zijn en ging op standje door. Vanuit schuldgevoel, vanuit hoe ik dacht dat het hoort, vanuit allerlei overtuigingen zette ik mezelf op de allerlaatste plek. Hoe ik mijn leven had ingericht resulteerde in een burn-out. 

Tijd om het roer om te gooien en nu echt voor mijn dromen te gaan en volledig in het ondernemerschap te stappen.

Ik vertel over mijn reis en geef je tips hoe je de eerste stappen naar goede zelfzorg en zelfliefde kunt zetten in de podcast van Anuska Oedairadjsingh die jonge ouders ondersteunt in de terugkeer naar werk na het krijgen van een kindje.

Herken jij jezelf hierin?

Laat het me weten en stuur me een DM via Insta @lumare.nu 

Liefs Patricia 

p.s. Vind je mijn 🎙️Podcast🎙️ inspirerend en helpend? Top! Daar geniet ik van en ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken. Jij kan me daarbij helpen door ⭐⭐⭐⭐⭐ te geven op Spotify! (klik op de 3 puntjes, volg mij en show beoordelen) Alvast super bedankt!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden