Verdiepingssessie – wie ben ik?

Daar zit je dan, een tijdje van huis in een intensief behandeltraject, waarin je een heel proces doormaakt als persoon; je groeit, je wordt geconfronteerd met jouw gedachten, jouw gedrag, jouw overtuigingen. En onder al die lagen, wie ben jij dan? Wie ben je echt? 

Wie ben je echt?

Dat was het thema van deze week in de training. In een rustige en ontspannen sfeer zorgen we eerst dat we verbinding maken met onze ademhaling en ons lichaam, zodat we uit het hoofd gaan. Om daarna in meditatie de volgende drie vragen te ontvangen: Wat vind jij belangrijk in jouw leven? Waar geniet jij van? En wie ben jij? 

Weet jij wat jouw persoonlijke waarden zijn? En wat maakt jou jij? Nou, dit is als jongvolwassene (en ook als volwassene) soms best lastig te beantwoorden. Op creatieve wijze zijn we hiermee aan de slag gegaan en hebben we een board gemaakt wat weergeeft wie jij bent. 

We hebben afgesloten met een bodyscan en affirmaties gericht op ‘ik ben’. En van deze affirmaties wil ik jullie een klein stukje meegeven: 

Ik accepteer 

Ik accepteer mezelf zoals ik hier ben 

Ik accepteer de situatie zoals deze nu is 

Ik vind rust in acceptatie 

Acceptatie is mijn helende kracht 

De achterliggende gedachten van deze affirmaties? Lees mijn blog ‘Acceptatie is mijn helende kracht’. 

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden