Waar mocht ik mezelf toestemming geven #108

Als ik terugdenk had ik altijd heel veel regels voor mezelf bedacht. Ik leefde zoals ik vond dat moest, zoals ik had geleerd en zoals ik dacht dat hoorde. Dus mezelf toestemming geven om MEER te willen, om iets anders te willen, echt niet!

In deze aflevering neem ik je mee in mijn praktische keuzes van afgelopen jaren. Waar heb ik mezelf toestemming gegeven en waar mocht ik mezelf de afgelopen weken meer toestemming in geven. 

Waar mag jij jezelf toestemming in geven?

Laat je het me weten? Ik ben benieuwd.

Liefs Patricia

p.s. Jouw burning desire gaat jou helpen om jezelf volledige toestemming te geven. Ik ga jou helpen om jouw vuur weer aan te wakkeren. Schrijf je nu HIER gratis in voor mijn workshop ‘Burning desire ❤️‍🔥’ op vrijdag 29 maart

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden