Zelfzorg is geen zelfliefde #110

Wat ben ik mijn week heerlijk gestart! Echt, ik geniet daarvan.

Maar ik had daar wel met MINDSET voor moeten omgooien.

Vroeger had ik dat allemaal echt nooit gedaan.

Dan zou ik niet op woensdagmiddag de kids wegbrengen en lekker naar een SPA gaan of op maandagochtend rustig de week beginnen. Dan was het standje GAS erop en gaaaaaan. Ik had echt iets te veranderen in mij om zelfzorg essentieel te maken. En om anders naar zelfzorg te gaan kijken: 

  • Zelfzorg is niet 1x per 6 weken naar de kapper gaan. 
  • Zelfzorg is niet iets van jezelf moeten. 

Wat het dan wel is? 

Ik neem je hier graag in mee in deze aflevering.

Liefs Patricia

p.s. Ben jij 29 maart bij de Workshop Burning Desire ❤️‍🔥? Reserveer HIER jouw gratis plek!

 inschrijfformulier

Schrijf je in voor news& more &

ontvang gratis 8 tips om je energie hoog te houden